I teamet ingår just nu:

Sofie Gullberg

Vilma Petersson

Amanda Slattery

Emmy Rosendahl

Lovisa Karltorp

Jonatan Olsson

Alva Andersdotter Persson

Emma Olsson

Vilma Olsson

 

 

 

 

 

 

Team Ranarp

 

Team Ranarp är ett samlingsnamn för en unik utbildningsform.

Läs mer om våra aktiviteter här.>>

Ryttare utbildas till tävlingsryttare i hoppning utan att behöva köpa en egen ponny och redan etablerade tävlingsryttare utbildar unga tävlingsponnyer  och fungerar som mentorer för sina yngre kamarater. Vi arbetar tillsammans mot en högre utbildningsnivå och större kunskap.

Framgång och bra resultat kommer på köpet!

Träningen bygger på en totallösning där ryttaren utbildas med en helhetssyn med fördjupad kunskap i ridning, hästhantering samt horsemanship.

Ridningen utvecklas hela tiden genom balans- och sitsträning med täta intervall utöver den vanliga träningen . Byte av hästar för varierad ridning och för att öka förståelsen för hästarnas olikheter. Redan etablerade tävlingsryttare tränar tillsammans med de yngre och inspirerar till bättre ridning, vilket också ställer krav på de äldre.

Undervisning sker även i unghästens utbildning såsom sadeltämjning och löshoppning samt även longering och tömkörning.

De etablerade ryttarna satsar på högre tävlingsklasser och på att starta de yngre ponnyerna i championat och årgångstävlingar. De yngre ryttarna tävlar lätta klasser på rutinerade ponnyer och motionsrider de unga ponnyerna. Allt under tränares ledning.

Vid tävling medföljer tränare och coachar eleven för senare uppföljning på hemmaplan.

Läs mer om träning och priser här!

 

 

Ranarps Ridskola© 2007 •